HOT! BUD-PANAMA-BUD repülőjegy 115.886 FT-ért!!!
2016. február 25. írta: wzol

HOT! BUD-PANAMA-BUD repülőjegy 115.886 FT-ért!!!

Akciós repülőjegy Budapestről a csodaszép Panamába!

 

panama.jpg

 

Turkish Airlines ismét hozzásegít minket egy álom utazáshoz igen jutányos áron! 115.886 Ft/fő (oda-vissza)

Panama:

Közép-Amerika legdélibb állama. Természetes hidat képez Dél- és Észak-Amerika között. Nyugatról Costa Rica, keletről Kolumbia határolja, északi partjait az Atlanti-óceán, déli partjait a Csendes-óceán mossa.

pani.jpg

 

Milyen Panama?


Előnye, hogy nem sok turista választja, nem egy felkapott célország, és ezért nem kell számítani máshol szokásos turistahordákra. Costa Rica például sokkal felkapottabb a turizmusban, pedig Panama bőven tud annyit nyújtani egy turistának, mint a szomszédország. Akár egy 7-8 napos látogatás keretein belül lehet felfedezni két különböző tengerpartot, hegyeket, esőerdőket. Érdekes kulturális élmény a bennszülött civilizációval történő találkozás. Nagyvárosi élménynek ott van a főváros, Panamaváros, aminek van némi Miami-hoz hasonlító hangulata. Az öko-turisztikai programok is egyre népszerűbbek. A világon nincs még egy olyan ország, ahol annyiféle madárfaj él (több mint 900). Panamában még élnek olyan törzsek, amelyek a leghagyományosabb (mondható primitívnek is) körülmények között élnek. (utkritika.hu/panama)

panama1.png

 

Járat: BUD-PTY-BUD ( 1 átszállás)

Utazás: 2016. májustól decemberig nagyon sok időpontban!!

             pl.    2016.05.07-20., 2016.10.8-21...

            Poggyász: Egy feladott nagy és egy kézi poggyász

Foglalás: tripsta.hu

A repülőjegy ára minden adót és illetéket magában foglal!!

Jó utat!

Foglalási példa:

panirep.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cheapholiday.blog.hu/api/trackback/id/tr738419214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása